جلسه دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه  “جلسه دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزشبا حضور معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی ، مدیر تحول در اموزش، روسا و معاونین آموزشی و مدیر گروه های دو دانشکده پرستاری و بهداشت و مدیران حوزه معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی-فرهنگی به صورت وب کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مدیر تحول در خصوص اهمیت برنامه عملیاتی و لزوم بارگزاری مستندات در سامانه HOP توضیح داد .

در ادامه جلسه در مورد شاخص هایی که نیازمند همکاری و ارائه گزارش روسا و معاونین آموزشی دانشکده ها و مدیران حوزه معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی در راستای آموزش پاسخگو و عدالت محور بود، تاکید نمودند.