جلسه دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، سه شنبه مورخ ۱ مرداد ماه جلسه ای با عنوان ” ارائه عملکرد بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه” با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش ، دبیران بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در این جلسه مسئول بسته ارتقاء نظام ارزیابی آزمون ها علوم پزشکی در خصوص اقدامات لازم جهت راه اندازی مرکز آزمون آنلاین و مسئول بسته توسعه آموزش مجازی به ارائه گزارش پیشرفت مرکز آموزش مجازی پرداختند.