جلسه شبیه سازی در آموزش پزشکی برگزار شد

Home » Uncategorized » جلسه شبیه سازی در آموزش پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، پیرو جلسه” شبیه سازی در آموزش پزشکی ” معاونت اموزشی وزارت مورخ ۲۳ فروردین ماه ،
جلسه ای توسط معاون اموزشی تخقیقات و دانشجویی دانشکده با حضور معاونین آموزشی دانشکده ها و مسئول مرکز مهارت های بالینی روز سه شنبه ۲۴ فروردین ماه به طور مجازی برگزار گردید . در ابتدای این جلسه در مورد فعالیت هایی که تاکنون در این خصوص در دانشکده انجام شده بحث شد. سپس تاکید بر سه محور اصلی : ۱- ترویج و تفهیم و تبدیل مفاهیم مرتبط با شبیه سازی به گفتمان روزمره ، ۲- ایجاد نیاز برای بکارگیری شبیه سازها در آموزش مهارتی دانشجویان ، ۳- برنامه ریزی برای تولید محصولات شبیه سازی در آموزش دانشکده ها با توجه به نیاز موجود و جهت حل مشکلات آموزشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. مصوبات جلسه مذکور به دانشکده ها ابلاغ شده و بکارگیری هرچه بیشتر شبیه سازها در اموزش حوزه سلامت بطور جدی دنبال می گردد .

در ادامه جلسه علاوه بر آموزش و ارزشیابی با استفاده از شبیه سازها تاکید بر انجام پژوهش‌های مرتبط در این زمینه نیز شد .