جلسه شورای آموزشی دانشکده علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز یکشنبه دهم شهریور ماه، ” شورای آموزشی دانشکده علوم پزشکی  ” با حضور معاون آموزشی ، تحقیقات ، فرهنگی دانشجویی برگزار شد .

در این جلسه کلیه مدیران حوزه معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و اعضای شورای آموزشی علوم پزشکی لارستان در سالن کنفراس دانشکده علوم پزشکی لارستان حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر کشتکاران، با استناد به تاکید وزارت متبوع درباره تروریسم اقتصادی : به عنوان گذار جمهوری اسلامی ایران از شدیدترین تحریم­های تاریخ جهان مطالبی بیان نمود و از تقویت امید به آینده ” برای رمز کامیابی ایرانیان به ویژه دانشجویان و اساتید یاد کرد.

وی افزود دستیابی به این کامیابی و هدف سرنوشت ساز  در سایه برنامه ریزی کارشناسی برای خدمت رسانی به مردم و افزایش رضایت آنان میسر می گردد.

در ادامه جلسه در خصوص برگزاری فرآیند ثبت نام دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی ۹۹-۹۸ و اجرای هر چه باشکوه تر آیین طرح رویش تاکید شد و اهم برنامه های اجرایی مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

گفتنی است دکتر کشتکاران، معاون آموزشی از اضافه شدن ۲ نیروی هیات علمی پرستاری به دانشکده علوم پزشکی لارستان از شهریور ماه ۹۸ خبر داد  و گفت:با اضافه شدن این دونفر، تعداد اعضای هیات علمی به دانشکده علوم پزشکی لارستان به ۲۷نفررسیده که در آینده نزدیک نیز این تعداد افزایش خواهد یافت.