جلسه شورای آموزشی علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه  “جلسه شورای آموزشی علوم پزشکیبا حضور معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی ، مدیر تحول در اموزش، روسا و معاونین آموزشی و مدیر گروه های دو دانشکده پرستاری و بهداشت و مدیران حوزه معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی-فرهنگی به صورت وب کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر زهرا کشتکاران گزارشی از اقدامات انجام شده حوزه معاونت آموزشی در خصوص ویروس کووید ۱۹ ارائه دادند.

در ادامه جلسه اعضای شورا در خصوص چگونگی انجام اقدامات لازم جهت اطمینان از سلامت دانشجویان در بازگشت به دانشکده ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.