دانشکده علوم پزشکی لارستان به شبکه اجتماعی ریسرچ گیت پیوست

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکترکشتکاران معاونت آموزشی دانشکده در گفتگو با روابط عمومی دانشکده از عضویت دانشکده علوم پزشکی لارستان به  شبکه اجتماعی ریسرچ گیت خبر داد.

شبکه اجتماعی ریسرچ گیت یک شبکه همکار پژوهشی است که پژوهشگران را از ابتدای شروع یک پروژه تحقیقاتی تا انتشار نتایج آن هدایت می کند.

پژوهشگران ضمن ارسال سوالات پژوهشی خود و شروع یک بحث علمی می توانند تعاملات سازنده ای با پژوهشگران جهان ایجاد نموده و پروژه های تحقیقاتی خود را ارتقاء دهند. علاوه بر این، پژوهشگران می توانند با درج مقالات خود در شبکه ریسرچ گیت، نه تنها میزان استنادات دریافتی مقالات خود را افزایش دهند، بلکه توانمندی های خود را در یک یا چند حیطه موضوعی به نمایش بگذارند. لازمه شروع فعالیت در ریسرچ گیت، ثبت نام پژوهشگر با آدرس وابستگی سازمانی در سایت https://www.researchgate.net/ می باشد.

در پی ارسال درخواست اضافه شدن اطلاعات شناسنامه ای دانشکده علوم پزشکی لارستان به شبکه اجتماعی ریسرچ گیت، مستنداتی از جمله آمار پژوهشگران دانشکده و تعداد مقالات چاپی آن ها، لینک وب سایت انگلیسی و لوگوی دانشکده و برخی مستندات دیگر ارائه گردید که پس از بررسی توسط متخصصین این شبکه علمی، دانشکده علوم پزشکی لارستان رسماً به ریسرچ گیت ملحق گردید. دکتر کشتکاران این موفقیت را مدیون تلاش پژوهشگران دانشکده علوم پزشکی لارستان دانست و آن را به جامعه علوم پزشکی لارستان تبریک گفت.

وی در ادامه در حال حاضر، تعداد پژوهشگران فعال دانشکده علوم پزشکی لارستان در شبکه ریسرچ گیت محدود می باشد. با توجه به اینکه شبکه ریسرچ گیت، دانشکده علوم پزشکی لارستان را به عنوان یک سازمان فعال پذیرفته است، انتظار می رود تمامی اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده جهت عضویت در این شبکه علمی همت نمایند تا به زودی شاهد ارتقاء رتبه و پیشرفت جایگاه علمی دانشکده در جوامع بین المللی باشیم.