دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی لارستان ؛ برترین های جایزه ملی ایثار

Home » اخبار و رویدادها » دو دانشجوی دانشکده علوم پزشکی لارستان ؛ برترین های جایزه ملی ایثار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار هر ساله با هدف معرفی و تجلیل از برترین های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی، توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط برگزارگردید.

از بین دانشجویان واجد الشرایط و طبق دستورالعمل ، در بخش آموزشی و پژوهشی مرضیه بابائی دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته رشته تکنولوژی اتاق عمل ورودی ۹۸ لارستان حائز رتبه اول و در بخش آموزشی خانم سمیرا اخضری دانشجوی مقطع کارشناسی پیوسته رشته علوم تغذیه ورودی۹۷  لارستان به مقام دوم رسید.