سومین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار کلان منطقه ۵

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، سومین جشنواره علمی ، پژوهشی و آموزشی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر کلان منطقه ۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور مسئولین دانشگاه ، دبیران و کارشناسان  ستاد های شاهد کلان منطقه ۵ در سالن همایش سعدی مجموعه فرهنگی و ورزشی ولایت در روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه برگزار گردید.

به گفته دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان، در راستای ارج نهادن به ارزشهای والای اسلامی و ملی جشنواره ایثار به طور سالانه و به منظور شکوفایی و حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی  برگزار می شود که در این مراسم  از دانشجویان برتر و نمونه  ایثارگر در زمینه های مختلف آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی تجلیل می شود. که امسال نیز از سه تن از  دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر و منتخب دانشکده علوم پزشکی لارستان با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر به عمل آمد.