شرکت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در مرحله غربالگری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در مرحله غربالگری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی شرکت نمودند.

این آزمون به همت هسته استعداد درخشان و المپیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه،  به صورت همزمان در ۱۰ منطقه آمایشی برگزار گردید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در منطقه آمایشی ۵ حضور یافته و با دانشجویان دانشگاههای دیگر به رقابت پرداختند.