فراخوان ثبت نام در طرح مجاهدین واکسیناسیون

Home » Uncategorized » فراخوان ثبت نام در طرح مجاهدین واکسیناسیون

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نظر دارد با همکاری معاونت بهداشتی از ظرفیت دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در طرح واکسیناسیون عمومی به صورت داوطلبانه تحت عنوان “مجاهدین واکسیناسیون” در قالب دو تیم تزریقات و تیم پذیرش و ثبت نام بهره مند گردد. بدین منظور از دانشجویان علاقه مند به شرکت در این طرح از جمله همه نهادهای دانشجویی نظیر تشکل‌های اسلامی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، همتایاران سلامت و شوراهای صنفی دعوت به عمل می آید از طریق لینک زیر ثبت نام و اعلام آمادگی نمایند. شایان ذکر است بهره‌مندی از ظرفیت دانشجویان بر اساس استان محل سکونت فعلی دانشجو و رشته تحصیلی ایشان مطابق آیتم های زیر صورت خواهد گرفت.
تیم تزریقات: رشته های بهداشت عمومی، پزشکی، پرستاری، مامایی، هوشبری و اتاق عمل

پذیرش و ثبت نام: کلیه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی

گفتنی است علاوه بر دانشجویان جدیدی که می توانند با ثبت‌نام در این طرح اعلام آمادگی نمایند، دانشجویانی که پیش از این فراخوان با معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان یا محل سکونت خویش در امر واکسیناسیون عمومی همکاری داشته یا چنانچه هم اکنون در حال خدمت‌رسانی می باشند می توانند در طرح مجاهدین واکسیناسیون ثبت نام نمایند.

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان می توانند با مراجعه به لینک زیر علاوه بر ثبت نام در طرح دانشجویی مجاهدین واکسیناسیون در راستای ارائه خدمات جهادی واکسن به عموم مردم مشارکت نمایند. بی شک همراهی دانشجویان در این روزها نقش مهمی در تسریع فرایند واکسیناسیون و نزدیک شدن به روزهای پساکرونایی خواهد داشت.

لینک ثبت نام جهت همکاری در واکسیناسیون