فراخوان جایزه بنیاد فرهنگی البرز

Home » اخبار و رویدادها » فراخوان جایزه بنیاد فرهنگی البرز

به اطلاع می رساند ، بنیاد فرهنگی البرز که متولی برگزاری جایزه البرز می باشد هر ساله به تعدادی از دانشجویان، فناوران و طلاب در سطوح مختلف جایزه اهدا می کند.

از آنجائیکه این بنیاد در نظر دارد به منظور تجلیل از برگزیدگان علمی کشور و پس از شناسایی نخبگان در شاخه های مختلف علوم که از طریق ثبت نام افراد در سامانه ثبت نام نخبگان جایزه البرز صورت می گیرد، آیین اهدای جوایز را در اردیبهشت ماه سال ١۴٠٢ برگزار نماید، لذا از دانشجویان و فناورانی که تمایل به شرکت در این رویداد دارند، درخواست می شود از نیمه آذر ماه سال جاری اقدام به ثبت اطلاعات خود در سامانه ثبت نام نخبگان جایزه البرز که در سایت بنیاد فرهنگی البرز به نشانی زیر بارگذاری می گردد، اقدام نمایند:

alborz-prize.ir

داوطلبان محترم برای اطلاع از شاخص های ارزیابی صرفاً می توانند به قسمت شیوه نامه های سایت بنیاد فرهنگی البرز مراجعه نمایند.

ضمناً مهلت ثبت نام در جایزه البرز تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۵بوده و تمدید نخواهد شد.