فرارسیدن ایام فاطمیه و شهادت ریحانه النبی حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد

“بسم الله الرحمن الرحیم”

اللهُمَ صَل عَلی فاطِمَهَ وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بنیها وَالسر المُستَو’دَعِ فیها بعَدَدِ ما اَحاطَ به عِل’مُکَ

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، متن پیام دکتر زهرا کشتکاران بدین شرح است:

فاطمه زهرا (س) معیار مضایل بود و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید ، بزرگ بانویی که جنبه های مختلف پارسایی ، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ جهان ثبت کرد.

گفتنی است، شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزشهای اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله )است.

پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت، به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد چرا که هر کس به ریسمان ولایت تمسک جست، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.

شخصیت برجسته و بارز ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی(ص) “ام ابیها” لقب گرفتند، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تاکنون است.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ، بی بی دو عالم‌، پاره تن پیامبر (صلی الله علیه و آله) و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)‌، مقام معظم رهبری مدظله العالی،جامعه علمی کشور‌،اعضاء هیأت علمی‌، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تسلیت عرض می‌نمایم .

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی