قابل توجه دانشجویان محترم شهریه پرداز دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت آمورشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، اطلاعیه ی دکتر زهرا کشتکاران معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در خصوص شیوه ی پرداخت شهریه ی دانشجویان شهریه پرداز دانشکده علوم پزشکی لارستان به شرح ذیل است:

قابل توجه دانشجویان محترم شهریه پرداز دانشکده علوم پزشکی لارستان
با سلام و احترام
در تاریخ سوم فروردین ۱۳۹۹ پس از درخواست دانشجوی محترم جناب اقای محمد اسدی دالینی در خصوص دغدغه متضرر شدن دانشجویان شهریه پرداز به خاطر قرنطینه خانگی و مشکلات در پرداخت اقساط شهریه ، با پیگیری های تلفنی دکتر  زهرا کشتکاران  معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، موافقت ضمنی جهت به تعویق افتادن شهریه ترم جاری حاصل شده و مقرر گردید تاریخ پرداخت شهریه ها به تعویق بیفتد. در این خصوص دستورات لازم به مدیر محترم امور اموزشی تاکید گردید.
☑ضمنا در خصوص تخفیف شهریه نیز قول پیگیری از وزارت متبوع داده شده است.
☑مراتب فوق در تاریخ مذکور توسط جناب اقای محمد اسدی دالینی اطلاع رسانی گردید.
☑ نتایج پیگیریهای بعدی نیز متعاقبا ً به اطلاع ایشان و سایر دانشجویان عزیز مازاد خواهد رسید.
با ارزوی موفقیت و سلامتی