قابل توجه دانشجویان گرامی که در شرف فارغ التحصیلی می باشند

قابل توجه دانشجویان گرامی که در شرف فارغ التحصیلی می باشند!

با سلام

ضمن آرزوی سلامتی برای شما عزیزان به اطلاع می رساند فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی ۹۵ به صورت حضوری می باشد. لذا سرگروههای تعیین شده هر رشته طبق جدول ذیل جهت تسویه حساب به این دانشکده مراجعه نمایند.

ردیف روز تاریخ رشته
۱ سه شنبه ۱۳۹۹/۰۵/۲۸ بهداشت عمومی
۲ چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۵/۲۹ پرستاری
۳ شنبه ۱۳۹۹/۰۶/۰۱ پرستاری
۴ یکشنبه ۱۳۹۹/۰۶/۰۲ اتاق عمل و هوشبری

لازم به ذکر است در زمان تسویه حساب، این دانشکده هیچ گونه مسئولیتی در قبال تحویل خوابگاه و تغذیه دانشجویان ندارد.

**۶ نکته مهم پیش از شروع فرایند فارغ التحصیلی**

• خواهشمند است پیش از شروع فرایند فارغ التحصیلی، هرگونه بدهی خود نسبت به واحدهای مختلف دانشکده را تسویه نمایید.
  • همچنین خواهشمند است پیش از شروع فرایند تسویه حساب ، فیش پرداختی هزینه خوابگاه های مشارکتی شیراز (مخصوص دانشجویان رشته پرستاری و اتاق عمل) را تهیه نمایید.
  • کلیه دانشجویان خوابگاهی (لار و اوز) می بایست از طریق هماهنگی با امور دانشجویی دانشکده مربوطه از وضعیت بدهی خود در خصوص احتمال ایجاد خسارت در خوابگاه ها مطلع شده و نسبت به پرداخت مبلغ خسارت اقدام نموده و اسکن اصل فیش واریزی خود را به آدرس ایمیل سرگروههای تعیین شده رشته مربوطه ارسال نمایید.

دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان:

شماره حساب درآمد اختصاصی دانشکده پرستاری لارستان: ۶۷۴۸۵۷۶۵

شماره شناسه اجاره بها: ۹۱۲۸۰۰۷۸۹۳۰۶۹۲۰۱۱

شماره شناسه پرداخت خسارت: ۹۱۲۹۰۰۷۹۰۳۰۶۹۲۰۱۱

دانشکده بهداشت اوز:

شماره حساب درآمد اختصاصی دانشکده بهداشت: ۸۱۵۴۴۸۸۱

• به دلیل جلوگیری از مشکلات آتی در حوزه صندوق رفاه، پرتال صندوق خود را از نظر آدرس دقیق محل سکونت و فرم تعهد محضری چک نمایید. در صورت هرگونه مغایرت و کوتاهی در این مورد فرم امضاء نخواهد شد.
  • جهت تسویه حساب با کتابخانه، کارت کتابخانه به انضمام منابع امانتی را تحویل فرمایید ، در ضمن با کتابخانه دفتر شیراز ( خانم نسیم) نیز در صورت امانت بردن منابع ، تسویه نمایید.
  •  در خصوص دانشجویانی که طرح های نیمه تمام پژوهشی دارند، تاییدیه معاونت پژوهشی منوط به اخذ رضایت از استاد مربوطه خواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام امور فارغ التحصیلی

• کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی
  • اصل کارت دانشجویی و دو قطعه عکس ( ارسال از طریق پست )
  • تکمیل فرم مشخصات دانشجو ( دریافت فرم ) و فرم تاییدیه ریزنمرات ( دریافت فرم ) با امضاء و اثر انگشت
  • پرینت کارنامه از سیستم سما و تایید آن با امضاء و اثر انگشت
  • فیش واریزی هزینه خوابگاه های مشارکتی شیراز (مخصوص دانشجویان رشته پرستاری و اتاق عمل)
  • فیش واریزی در صورت ایجاد خسارت در خوابگاهها

تذکر :

• پیش از فرایند تسویه حساب می بایست مدارک درخواستی به سرگروههای تعیین شده ارسال گردد.
  • لازم به ذکر است اصل فیش های واریزی پس از اسکن به آدرس ایمیل سرگروهها ارسال و در قالب CD به واحد امور مالی دانشکده محل تحصیل تحویل نمایید.