قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان عزیز ورودی ۹۹ دانشکده علوم پزشکی لارستان

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان عزیز ورودی ۹۹ دانشکده علوم پزشکی لارستان:

به اطلاع می رساند در صورتی که پذیرفته شدگان موفق به انجام ((تیتر آنتی بادی)) ، ((گواهی سلامت)) و ((نامه مربوط به فرم نقص عضو)) نشده اند، تا پایان دی ماه ۱۳۹۹ وقت دارند ۳ فرم ذکر شده را از طریق پست به آدرسی که در ذیل قید شده ارسال نمایند.

همچنین پاسخگویی فقط از طریق شماره های ذیل و در ساعات اداری انجام می پذیرد.

• آدرس جهت ارسال اصل مدارک پذیرفته شدگان دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی لارستان: لارستان، شهرجدید، بزرگراه دکتردادمان، جنب بیمارستان امام رضا(ع)، دانشکده پرستاری حضرت زینب (س)، امور آموزشی- کد پستی دانشکده پرستاری : ۹۵۶۳۹-۷۴۳۱۸
  • تلفن پاسخگویی حوزه امور آموزشی:تلفن: ۰۷۱۵۲۲۴۷۱۱۰ – ۰۷۱۵۲۲۴۵۰۰۹ داخلی ۲۲۶-۲۷۲ و شماره مستقیم: ۰۷۱۵۲۲۵۲۷۱۸
  • تلفن پاسخگویی حوزه امور دانشجویی فرهنگی: ۱۶-۰۷۱۵۲۲۵۵۵۱۲ داخلی ۱۸۵

زمان پاسخگویی: از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۴:۳۰ روزهای کاری به غیر از روزهای تعطیل