Home » Uncategorized » لارستان پتانسیل های ویژه ای دارد که گاهاً بالقوه مانده/ بی شک اگر حاکمیت یک قدم بردارد، مردم چندین قدم برمی دارند

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، رامین عوض پور مشاور عالی دانشکده در جلسه هیات رئیسه که با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد اظهار داشت: چهار سالی که در وزارت بهداشت بودم اکثر دانشگاه های علوم پزشکی کشور را بازدید کردم و اکنون هم در چهار ماهی که در لارستان هستم منطقه را دیده ام. با درصد اطمینان بالایی عرض میکنم پتانسیل و شاخص های سلامت در دانشکده علوم پزشکی لارستان کمتر از بعضی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نظیر آبادان، ایرانشهر و یاسوج نیست.

وی با تاکید بر اینکه این پتانسیل ها گاهاً بالقوه باقی مانده است، تصریح کرد: مردم، خیرین و مسئولان منطقه دوست دارند لارستان رشد کرده و توسعه پیدا کند. بی شک اگر حاکمیت یک قدم بر دارد، آنان چندین قدم برمی‌دارند، هماهنگونه که تا کنون نیز بارها این مسئله را به اثبات رسانده اند.

عوض پور افزود: علاوه بر ارائه خدمات سلامت به مردم منطقه، تقریبا شاهد پذیرش ۳۰درصدی بیماران از جنوب استان فارس و کشورهای حاشیه خلیج فارس در لارستان هستیم که این مسیله نگاه ویژه ای را برای منطقه می طلبد.

مشاور عالی دانشکده خطاب به دکتر باقری فرد و هیات همراه گفت: مردم منطقه یک درخواست از حضرتعالی دارند،آن هم امکان پذیرش دانشجوی پزشکی در علوم پزشکی لارستان است که این مهم به طور مشترک با شیراز امکان پذیر است.