Home » اخبار و رویدادها » مدرسه تابستانه آموزشی به همت واحد استعداد درخشان و با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش برگزار شد

مدرسه تابستانه آموزشی به همت واحد استعداد درخشان و با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش برگزار گردید. در این رویداد پنج روزه، کارگاههای مختلفی از جمله اخلاق در آموزش مجازی، چگونه یک ایده خلاقانه طراحی کنیم، مهارت کنترل خشم در بالین، بازی سازی در آموزش، چالشهای اخلاقی مراقبت از بیماران مبتلا به کوید ۱۹، شبیه سازی در آموزش و نحوه تولید محتوا به همراه معرفی نرم افزارهای مربوطه ارائه شد.

در این دوره جمعی از دانشجویان دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی کشور با مفاهیم آموزشی جدید و متناسب با شرایط امروز آشنا شدند.