مراسم وبیناری استقبال از دانشجویان نو ورود سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با عنوان “طرح رویش” برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، به‌رسم هرساله با آغاز سال تحصیلی جدید، ویژه برنامه استقبال از دانشجویان نو ورود سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با عنوان “طرح رویش” (یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) به همت معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان برگزار می گردد.

فروغ مظلومی مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: امسال به‌دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور، امکان برگزاری این برنامه به‌صورت حضوری میسر نبود؛ از همین‌رو این آیین به صورت وبیناری در طی سه روز ۲۸ لغایت ۲۹ آبان و ۶ آذر، برگزار می گردد و مراسم به‌طور زنده از طریق بستر مجازی Adobe Connect به آدرس Vc.larums.ac.ir/farhangi پخش خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: افتتاحیه ویژه برنامه طرح رویش دانشجویان جدید، در روز نخست با حضور ریاست و معاونت محترم آموزشی تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، و همچنین رؤسای دانشکده های پرستاری حضرت زینب (س) و بهداشت اوز برگزار می گردد و در ادامه اساتید دانشکده به ارائه مباحث آموزشی خواهند پرداخت. شایان ذکر است در روز های دوم و سوم مطابق سین برنامه کارگاه هایی ویژه نودانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در نظر گرفته شده است که حضور دانشجویان در تمامی این کارگاه ها الزامی خواهد بود.