نشست ادواری بسته توسعه راهبردی، هدفمند و ماموریت گرای برنامه های آموزش عالی سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه، جلسه‌ای تحت عنوان « نشست ادواری بسته توسعه راهبردی، هدفمند و ماموریت گرای برنامه های آموزش عالی سلامت » با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی ، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش و دبیران بسته های تحول و نوآوری در آموزش دانشکده علوم پزشکی لارستان در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مدیر تحول و نوآوری در آموزش و دبیران بسته های تحول و نوآوری در آموزش به ارائه گزارشی در خصوص مصوبات نشست مدیران تحول کلان منطقه ۵ مورخ ۱۶ بهمن در شیراز برگزار شد، پرداختند .

گفتنی است دکتر یوسایی به ارائه گزارش کامل از اقدامات صورت گرفته در راستای بسته توسعه راهبردی، هدفمند و ماموریت گرای برنامه های آموزش عالی سلامت پرداخت .

در پایان جلسه دکتر کشتکاران پیشنهاد ادغام بسته ها در دروس مختلف (اخلاق حرفه ای و کارآفرینی) و لزوم مستند سازی آن تاکید نمودند.