نشست دانشجویان تشکل جامعه اسلامی با معاون آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دیدار دانشجویان تشکل جامعه اسلامی بهمراه مدیر فرهنگی دانشجویی با حضور معاون و مشاور عالی معاونت آموزشی تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی در روز شنبه ۲۴ مهر ماه بصورت حضوری انجام شد .
در این جلسه ضمن تبادل نظر با دانشجویان در زمینه های مختلف و در خصوص درخواست های اعضا محترم تشکل جامعه اسلامی مواردی از جمله : دوره فتوشاپ جهت طراحی نشریات ، منتورینگ ، درخواست جلسات منظم و دوره ای با اعضای تشکل جامعه اسلامی، همکاری دانشجویان در پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون و تشکیل جلسه هیئت نظارت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است در این جلسه دانشجویان : راضیه مردانی ، محمد مسعودی ، علیرضا دهقانیان ، سارا مقدم مدیر فرهنگی و دکتر محمدی حضور داشتند .