همایش «فصل نو، فصل نشاط علمی» در دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، در ابتدای این همایش دکتر زهرا کشتکاران بیان داشت : هدف از برگزاری این همایش تقویت انگیزش دانشجویان در زمینه های علمی و پژوهشی، ایجاد فضای با نشاط علمی در دانشگاه ها و بهره گیری از این فضا برای تقویت انجمن های علمی دانشجویی و نیز به منظور افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های جمعی و نهادینه کردن فرهنگ کار گروهی است.

وی ضمن اشاره و ترغیب دانشجویان به مطالعه کتاب ” استاد عشق” از مرحوم پرفسور حسابی اظهار داشت که از شرایط سخت سپری شدن در طول زندگی این نوابغ می توان درس گرفت و دانشگاه را دانشگاههای تاپ آور تبدیل نمود تا به شکوفایی و بالندگی هر چه بیشتر منجر شود.

کشتکاران خطاب به دانشجویان، خاطر نشان کرد: داشتن چشم انداز  برای تحقق رویاها ضروری است. چشم انداز در واقع رویای ماست. رویایی که می خواهیم به آن برسیم. اما داشتن یک رویا کافی نیست.

همچنین دکتر مبشری و حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی در خصوص اهمیت انجمن های علمی صحبت کردند

منوچهر ادیب، صدیقه عبدالهی و علیرضا دهقانی، دبیر و اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن برگزاری پنل در این زمینه، هدف از برگزاری این همایش را تشویق دانشجویان جهت ورود به دوره تازه ای که دانشجویان با نشاط علمی و همکاری های گروهی به اهداف آموزشی ، پرورشی و کارآفرینی دسترسی پیدا می کنند، ذکر کردند.

برگزاری اجرای مسابقه، موسقی، پخش کلیپ فعالیت های انجمن علمی دانشجویی و نمایش تئاتر توسط کانون تئاتر از دیگر برنامه های این همایش بود.

در پایان همایش لوح تقدیری به رسم یادبود به اساتید هیات علمی، کارشناسان، فعالین انجمن های علمی و حامیان این انجمن ها تقدیم شد