جلسه هم اندیشی دانشکده علوم پزشکی لارستان با دانشگاه آزاد اسلامی لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، سه شنبه ۱۷ دی ماه نشستی با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر سیروس فارسی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش، مریم صدیق رئیس دانشکده پرستاری، اسماعیل کاوی معاون آموزشی دانشکده پرستاری، حمیرا اسماعیلی نماینده گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر نسرین سرافراز مدیر گروه مامایی دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لارستان برگزار گردید .

در این نشست در خصوص افزایش ظرفیت رشته ها براساس نقشه رشته ها در سال۱۴۰۰-۱۳۹۹ ( ضریب خودکفایی ) و اعلام ظرفیت های رشته ها با نمایندگان دانشگاه آزاد به بحث و تبادل نظر پرداختند .