Home » Uncategorized » وزارت بهداشت به دانشگاههایی با ظرفیت توسعه و ارتقا، نگاه ویژه دارد/رقابت مثبت خیرین در ارائه خدمات به مردم منطقه ستودنی است

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر محسن رازقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی معاون وزیر در سفر به منطقه و در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان این مطلب که شاهد مشارکت خوب و بدون چشم داشت خیرین و مردم در منطقه هستیم، اظهار داشت: باعث افتخار است که در راستای اجرای شعار عدالت اجتماعی و ارتقا بهره وری آموزشی در دو سفر متوالی شاهد حضور معاون محترم وزیر در کلان منطقه ۵ هستیم. این مهم نشان دهنده نگاه ویژه وزارت به دانشگاههایی است که ظرفیت توسعه و ارتقا را دارند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز همیشه در تلاش بوده تا با حفظ وحدت و همدلی موجود در بین دانشگاهها و دانشکده های کلان منطقه ۵، همراه خوبی برای ارتقا کیفیت خدمات در حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی و بالاخص آموزشی باشد.

رقابت مثبت خیرین در ارائه خدمات به مردم منطقه ستودنی است و امیدواریم از این مسیر به توفیقات خوبی دست یابیم.

بی شک همکاران من در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تمام توان در جهت همراهی و ارتقا سطوح مختلف خدمات در دانشکده های تحت پوشش کلان منطقه تلاش می کنند.