پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه

شعبان شد و پیک عشق از راه آمد   عطر نفس بقیه الله آمد

با جلوه سجاد و ابوالفضل و حسین(ع)   یک ماه و سه خورشید در این ماه آمد

دکتر زهرا کشتکاران طی پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:

ولادت با سعادت سه اختر تابناک آسمان امامت حضرت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و امام زین العابدین سجاد(ع) مبارک باد.

در آغاز این ماه درس آزادگی را در مدرسه سرخ شهادت و در کلاس انسان‌ ساز و تاریخ ساز سالار شهیدان می آموزیم و هم نوا با ساقی با وفای دشت نینوا، حدیث رشادت و وفاداری را از عمق جان زمزمه می کنیم.  آنگاه از صحیفه شوریدگی و دلدادگی سیدالساجدین، زین‌العابدین جرعه جرعه عبودیت به درگاه خداوند یگانه را می‌چشیم. در این روزها بیش از هر زمانی یاد و خاطره رشادتهای دلیر مردان پاسدار این سرزمین را گرامی داشته و قدر دان ایثارگریهای جانبازان سرافراز میهن عزیزمان هستیم.

اینجانب ضمن عرض تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه خدمت همگی دانشجویان و همکاران عزیز و مردم شریف لارستان از خداوند متعال و ائمه اطهار به حرمت این ماه عزیز، استمداد طلبیده و ارزوی گذر سلامت و موفق از درگیری با بیماری منحوس کرونا را دارم و از همه عزیزان تقاضامندم قرنطینه خانگی را رعایت نمایند.