پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت روز جهانی روانشناس و مشاور

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، در متن پیام « دکتر زهرا کشتکاران » آمده است:

پیشرفت علم و گسترش تکنولوژی به همان نسبت که می تواند رفاه را در پی داشته باشد خود عاملی برای ایجاد تنش، مشکلات ، روحی و روانی گردیده است.

روانشناسان و مشاوران در این خصوص نقشی مهم در سلامت روان جامعه دارند.

در شرایط فعلی مواجه با کووید ۱۹ حضور و مداخله مشاوران و روانشناسان با تجربه می توانند از طریق آموزش مهارت های زندگی ، روش های مقابله و کمک به تصحیح رفتارهای افراد بحران زده و دارای اختلالات روحی – روانی آنان را به مسیر آرام زندگی هدایت می کنند .

نهم اردیبهشت ماه فرصت مناسبی را فراهم نمود تا اینجانب  فرا رسیدن روز  روانشناس را به همه کارشناسان و متخصصین علم روانشناسی ؛ تبریک عرض نمایم.
با قدردانی از اقدامات شایسته  روانشناسان و مشاورین محترم به ویژه در بحران شیوع کووید ۱۹ از درگاه پروردگار متعال برای همگی بهترین ها را خواستارم.

معاونت آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی