پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت ولادت دومین ستاره درخشان آسمان امامت و هدایت امام حسن مجتبی (ع)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان به مناسبت ولادت با سعادت دومین ستاره درخشان آسمان امامت و هدایت، کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) پیام تبریکی صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

ماه رمضان چون صدفی می ماند که گوهر بسیار گرانبهایی را در سینه خود دارد در نیمه ماه مبارک رمضان سال سوم هجری، نور حق جلوه کرد و بر خود می بالد که دومین ستاره درخشان آسمان امامت و هدایت امام حسن مجتبی(ع)، پای بر عرصه هستی و زمین نهاد و آن را با قدوم پربرکت خود متبرک ساخت.
امام برگزیده ای که نه تنها سائلان عصر خویش بلکه تمام در راه ماندگان تاریخ را از سخای خود به غنای هدایت رساند و دلدادگان حضرتش را میهمان ابدی طعم شیرین کرامت حسنی نمود.
از این روست که ماه رمضان معطر شده است از عطر خوش‌ بوی کریم اهل بیت علیهم السلام که هفت ‏سال در دامن پرفیض رسول خدا(صلی الله علیه و آله)از چشمه‏های زلال نبوت بهره برد و وحی الهی، فکر و اندیشه و اعماق جانش را برای ‏بهره دهی به اسلام و مسلمانان آماده ساخت.
از مهم ترین اهداف امام حسن (علیه السلام) آن بود که پرده از چهره طاغوتیان زمان بردارد و آنان را آن طور که بودند بشناساند تا از اجرای نقشه هایی که برای از بین بردن رسالت جدش پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله)طراحی کرده بودند جلوگیری کند. از برکت همین تدبیرها بود که برادر بزرگوارشان حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) آن انقلاب بزرگ را که روشنگر حقیقت و عبرت بخش خردمندان بود، به وجود آورد. امام حسن(علیه السلام)جهادی خاموش و آرام را طراحی و اجرا کرد و زمانی که وقت شکستن سکوت رسید، حماسه کربلا به وقوع پیوست؛ حماسه ای که “حسنی الصدور و حسینی البقاء” عنوان یافته وپیش از آنکه حسینی باشد، از آبشخور درایت و خردمندی امام حسن مجتبی(علیه السلام)سرچشمه گرفته است.
اینجانب فرارسیدن پانزدهمین روز از ماه رمضان، میلاد خجسته امام برگزیده، زینت عرش الهی، فرزند جمیل رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، تنهاترین سردار لشکر حیدر و غریب شهر پیامبر، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را بر همگان علی الخصوص اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه حضرت باری تعالی خواستارم در این ماه مبارک همگی ما را از سرچشمه زلال معرفت این امام همام سیرآب نماید .

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی