پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت سالروز سوم خرداد فتح خرمشهر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان به مناسبت فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر پیام تبریک صادر نمودند. متن پیام به شرح ذیل است:

امام خمینی (ره): خرمشهر را خدا آزاد کرد.

سوم خرداد یادآور حماسه آفرینی ها، رشادات ها و دلاوری های مردان خالص و پاکی است که حاضر نشدند وجبی از دامان خاک این سرزمین را به دست دشمن بسپارند، آنان که حسین وار در راه آزادی و آزادگی از وجود گذشتند.
تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران، مملو از رویدادهایی است که هر یک به عنوان تابلوی افتخاری ثبت شده است. در این میان، حماسه آزادسازی خرمشهر، به عنوان نقطه عطفی به شمار می آید که با مدد الهی و با صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به منصه ظهور رسید.
حماسه آزادسازی «خرمشهر» یکی از رویدادهای مهم تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران است که با مدد الهی و صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به وقوع پیوست که عظمت آن برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند.
آزادی خرمشهر نمادی از وحدت و همبستگی ملی و حضور شجاعانه مردم در عرصه‌های دفاع از تمامیت ارضی کشور بود. بی شک باورها و نگرش‌های اصیل دفاع از حریم ارزش‌های ناب این انقلاب را می‌توان تا ابد برای تمامی آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان تفسیر کرد.
اینجانب با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت یاد و خاطره امام بزرگوار، این روز بزرگ را خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان، ایثارگران به ویژه دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس و جامعه دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون همه ملت ایران را در مسیر پاسداشت این نقطه عطف از تاریخ انقلاب اسلامی ایران در سایه رهبری های هوشمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی