پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان به مناسبت پایان یک ماه روزه داری و فرا رسیدن عید سعید فطر، پیامی صادر نمودند. متن پیام به شرح ذیل است:

الحمدلله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا

ایزد منان را سپاس می گوییم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیر مان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس دیگر بار، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش دست یابیم. ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن  به پایان رسید. خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه ای از تقوا بر گرفتند و خانه آخرت خویش را آباد ساختند.
عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مومنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداختند و اخلاص، ایمان و عمل صالح را در دل خود جای دادند.
عید فطر عید فطرت و خودسازی است که اگر نباشد سایر عیدها تکمیل نگردد و اگر چنین عیدی در زندگی انسان تحقق یابد همه روزه، روز عید است.
عید فطر پایان رمضان نیست؛ بلکه عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، چونان ققنوسی که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود و رمضان کوره ای است که منیّت انسان را می سوزاند و آدمی نو با جانی تازه از آن سر بر می آورد.

در پایان با  امید  به اینکه در این ایام حساس و در سال جهش تولید با بهره گیری از ظرفیت رمضان و عید بزرگ آن ، نو به نو شده و دانشگاه و در نگاه کلان جامعه خود را به شکوفائی اخلاقی و انسانی رهنمون باشیم، عید توفیق در عبودیت و تهذیب نفس را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همه مسلمین جهان، پرسنل، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسالت  می نمایم.

اللّهم اجعل عواقب امورنا خیرا
معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی