پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن

متن پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی- دانشجویی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن به شرح ذیل می باشد:

انااعطیناک الکوثر فصل لربک وانحر ان شانئک هوالابتر

روز بیستم جمادی الثانی سال پنجم، بیت وحی و نبوت به نور اختری منور گشت که روشنایی و نور هدایت او تا روز قیامت جلوه دارد، آنگاه که وجود نازنینش پا به عرصه هستی گذارد، نوری از جبین او ظاهر شد که تمام خانه های مکه روشن شد و اهل آسمان ها یکدیگر را بشارت دادند و در آسمان نوری درخشنده پدید آمد که ملائکه تا آن زمان چنین نوری ندیده بودند. او نور خدا بود و از هر گونه پلیدی به دور بود، بانویی که خانه محقرش دانشگاه بزرگ اسلام درسهایی بنیادین و مکتبی را به همگان آموخت و شاگردانی چون حسن و حسین و زینب سلام الله علیهم را تحویل جهانیان داد که اگر نبودند قطعاً اسلام هم نبود.

اینجانب ضمن تبریک این روز خجسته به همه بانوان دانشگاهی اعم از استاد، کارمند و دانشجو، امیدوارم همه توفیق بهره گیری از زلال معنویت حضرت صدیقه (س) را بدست آوریم و محیط دانشگاه و محیط جامعه از عطر وجود آن بی بدلیل خلقت معطر گردد.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی- دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان