پیام تبریک دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی به مناسبت فرارسیدن روز معلم

انما بعثت معلما   پیامبر اکرم ( ص )

نظام تعلیم و تربیت مهم ترین رکن توسعه ، تعالی و پیشرفت هر جامعه است و در میان عناصر فعال و موثر برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت ، بی تردید معلمان واساتید به عنوان قلب تپنده و طلایه دار توسعه علمی و فرهنگی جامعه ایفای نقش می نمایند و رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و دانشجویان مرهون تلاش ، جدیت و دلسوزی قشر معلمان و فرهیخته فرهنگیان است که برای رشد و بالندگی آینده سازان میهن اسلامیمان شمع وجود خویش را نثار فرزندان این مرز و بوم می کنند.

هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی معلم شهید مرتضی مطهری، فرصتی مغتنم است تا مراتب سپاس خود را تقدیم معلمان واساتیدی نمایم که کاروان زندگی بشر، در مسیر حرکت خود هرگز از قافله‌سالاری و طلایه داری ایشان بی نیاز نبوده است.
درود خداوند و توجهات حضرت ولی عصر(عج) از آن شما معلمان و همکارانی باد که از برکت خردمندی و روشنگریتان، «عقلانیت» و « تدبیر» زمینه ساز وزیدن نسیم « امید» در سپهر جامعه‌ی اسلامی شده است.
ایمان دارم معلم اثرگذارترین عامل محوری و موثر در توسعه و تعالی آموزش و پرورش است و عبور از چالش‌های پیش روی نظام تعلیم و تربیت نیزتنها با همکاری، همیاری و همدلی معلمان امکان پذیر است. اینجانب به نوبه ی خود و به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ عرصه آموزش و پرورش روز معلم و استاد را به تمامی معلمان و مربیان و اساتید تبریک عرض نموده و عزم، پایداری و تلاش صادقانه تمامی معلمان واساتید ارجمند و همکاران شریف کشورم را که تولیدگران اصلی علم، که همانا  انسان‌های مومن و ولایت مدار هستند را ارج نهاده، توفیق همگان را از درگاه احدیت در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) خواستارم.