پیام تبریک سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«سیاست زدگی و سیاست بازی به هیچ وجه مورد تأیید نیست اما سیاست گری و برخوردار شدن از قدرت فهم و تحلیل سیاسی، نیاز مبرم دانشجویان و دانشگاه هاست»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۲۵/۰۷/۱۳۸۵)

دانشگاه همواره نماد رشد، آرمانگرایی و کمال گرایی بوده و نقطه عطف علم آموزی و میل به دانش اندوزی در همه عرصه ها شناخته شده است. شانزدهم آذرماه یادآور رشادت دانشجویانی است که با نثار خون خود از کیان کشور در برابر استکبار و مداخلات بیگانگان دفاع کردند تا در راه رسیدن به استقلال کشور پیام آزادی خواهی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند. دانشجویانی که همواره نقش ممتازی در تاریخ پرفراز و نشیب معاصر کشورمان داشته و با ایمان راسخ و عقیده استوار خویش برگ های زرینی را بر تارک افتخارات این مرز و بوم افزوده اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، این روز خجسته را به تمامی دانشگاهیان وارسته و اصحاب علم و اندیشه به ویژه دانشجویان عزیز و فهیم دانشکده و فرهیختگان جامعه تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید است که با فراگیری علم، دانش، اخلاق و بصیرت سیاسی در سایه منویات مقام معظم رهبری مد ظله العالی در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی میهن عزیزمان، ایران اسلامی باشیم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی