Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«هر کس که از خدمات پرستارانِ مهربان برخوردار شده باشد، می‌فهمد و می‌داند که نقش پرستاران در هدیه کردن سلامت به بیماران، چقدر مؤثّر است.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۱۳۸۰/۰۵/۰۳)

پنجم جمادی الاولی، سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) که بواسطه صبر و ایثار آن بانوی بزرگ اسلام در پرستاری از مجروحان قافله کربلا، روز پرستار نام گرفته است، بهانه ایست تا ضمن احترام به ساحت مقدس عقیله بنی هاشم، از نقش ارزشمند پرستاران خدومی که با تاسی به حضرت زینب (س) و بهره‌مندی از تخصص خود، متعهدانه و هنرمندانه خدمت رسان بیماران و دردمندان جامعه هستند، قدردانی نماییم.

همراهی و ایثار جامعه پرستاری نظام سلامت در مبارزه با بیماری عالمگیر کرونا (کووید ۱۹) شاهدی مثال زدنی از هدفمندی و تعهد این مجموعه دلسوز و فرهیخته می باشد و در ایران اسلامی جامعه پرستاری مبدّل به نیروی عظیمی گشته که مسئولیت پر ارزش خود را با انگیزه های الهی و تأسی به الگوی مقدس خویش به انجام می رساند.

اینجانب ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت، حضرت زینب (س) و روز پرستار به یکایک پرستاران عزیز و زحمتکش، اساتید فرهیخته و دانشجویان پرتلاش گروه پرستاری دانشکده علوم پزشکی لارستان، از درگاه ایزد سبحان بهروزی و توفیقات روزافزون این عزیزان را ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تحقق اهداف بلند نظام سلامت خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی