Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
«رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم ): من و علی پدران این امتیم»

(عیون أخبار الرضا علیه السلام، ج‏۲، ص: ۸۶ ، علل الشرائع، ج‏۱، ص: ۱۲۸)

سیزدهم رجب خجسته زادروز حضرت مولی الموحدین امام علی(علیه السلام) اسوه تقوی و پرهیزگاری، حکمت و دیانت، شجاعت و عدالت، جهاد و شهادت، تعالی بخش مظهر جوانمردی و رادمردی گرامی باد. امامی که ولادت و شهادتش در خانه خدا بود. در کعبه زاده شد و در محراب مسجد کوفه به شهادت رسید. بی تردید حضرت علی (ع) یاور راستین و همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، در ترویج و گسترش دین مبین اسلام و ارزش های الهی و توحیدی آن، تلاش بسیار و نقش بسزایی داشته و عدالت بزرگترین شاخص بزرگ مردی است که در مسند قضاوت هیچگاه از آن عدول نکرد و همواره پیروان خود را به این امر الهی فرا خواند.
اینجانب سالروز ولادت حضرت امیرالمومنین علی(علیه السلام)، پدر یتیمان و سرچشمه امامت که به روز پدر و تجلیل از مقام و منزلت پدران بزرگوار مزین گشته را به اساتید معزز ، دانشجویان عزیز، پرسنل محترم و عموم مردان کشور عزیزمان ایران، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی