پیام تبریک سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی هفته قرآن و دانشگاه را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

ترویج فرهنگ قرآنی سنگین‌ترین مسئولیت نظام اسلامی است.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

۱۸ تا ۲۴  آبان‌ماه به نام هفته قرآن و دانشگاه نامگذاری شده است. ترویج آموزه های دینی و قرآنی در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه ها بوده است و بی شک نقش حافظان، قاریان و حاملان دانشجویی قرآن کریم در این عرصه شایان توجه است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته قرآن و دانشگاه، از مدیران گرامی، اساتید معزز، دانشجویان و همکاران ساعی و پر تلاشی که در راستای برگزاری هر چه باشکوه‌تر مرحله دانشگاهی جشنواره قرآنی هدهد و برجسته نمودن این رویداد قرآنی در میان دانشگاهیان سعی و اهتمام وافری نمودند کمال تشکر و قدردانی را داشته، و از تمامی قرآن پژوهان عزیز و کانون های مذهبی و قرآنی که بار سنگین تعالی آینده نظام اسلامی برعهده آنان است خواستارم، همواره با استعانت از خداوند متعال، در تمسک به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع)، انس با قرآن کریم و تدبر در آیات نورانی آن، کوشا باشند.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی