پیام تبریک سرپرست و معاون آموزشی دانشکده به دانشجویان راه یافته به مقطع تحصیلات تکمیلی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر بهزاد رضایی سرپرست دانشکده و دکتر زهرا کشتکاران، سرپرست معاونت آموزشی،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده طی پیامی مشترک راه یابی ۷ تن از دانشجویان این دانشکده را به مقطع تحصیلات تکمیلی تبریک گفتند. در بخشی از این پیام می خوانیم:

بسم االه الرحمن الرحیم

” توفیق ورود به دروازه‌های دنیای علم ودانش، یکی از موهبت های الهی است که ، هر انسانی بی شک در سایه تلاش و تکاپو در کسب دانش، از این موهبت بهره خواهد جست “

بدین وسیله موفقیت دانشجویان عزیز و پرتلاش این دانشکده سرکار خانم ها : الهام قاسمی ، مریم زارع ، شقایق راستگو ، زهرا معینی ، مرضیه نصیری ، صدیقه عبداللهی ، نگار تمدنی جهرمی در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک می گوییم و به وجود چنین دانشجویان کوشا و توانا به خود میبالیم.  همچنین به نوبه خود کسب این موفقیت را به اساتید کوشا و پرتلاش و همه رهجویان مسیر علم و تعلم تبریک عرض می‌نمائیم. انشالله شاهد موفقیت های روزافزون شما عزیزان در عرصه علم و دانش باشیم .

ردیفنام و نام خانوادگیرشته قبولیدانشگاه قبولی
۱سرکار خانم الهام قاسمیپرستاری کودکاندانشگاه علوم پزشکی شیراز