پیام تبریک معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی به مناسبت هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت هفته وحدت و سالروز ولادت حضرت محمد (ص) و رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق (ع) به شرح ذیل صادر نمودند.

ربیع، ماه زیبایی هاست، تجلی رحمت الهی بر هستی و کائنات و طلوع آفتاب حقیقت که از سرزمین وحی متجلی شد و جهانی را از عطر آگاهی بخش حضورش بهره مند ساخت.

گرامی باد هفته ی وحدت، که در آن میثاق ها تحکیم می شود، پیمان ها استوار می گردد، خون ها در هم می جوشد، دست ها و بازوها درکنار هم قرار می گیرد، چهره ها بر یکدیگر لبخند پیروزی و صفا می زند، قشرها همه باهمند، امت، یکپارچه و منسجم است.

حضرت محمد مصطفی (ص) با حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشید و مردم مظلوم و آزاده سراسر گیتی را از انوار ملکوتی اسلام عزیز ، دین رحمت و شفقت ، صلح و عدالت و الهام دهنده و روشنایی بخش بهره مند ساخت.

جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) برای تحقق هرچه بیشتر وحدت مسلمین، حفظ کرامت انسانی، تقویت صلح و مودت مسلمانان اقدامات عملی را تبیین کند تا توطئه های بدخواهان امت اسلامی خنثی گردد.

فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله) و ولادت مسعود و فرخنده رئیس مذهب فقه جعفری حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) و هفته ی وحدت، این میراث گرانبهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(سلام الله علیه) را که نوید بخش همدلی و همبستگی برای نیل به اهداف عالیه اسلامی است تبریک و تهنیت عرض نموده و پیروزی روز افزون سپاه اسلام را بر لشگریان کفر و الحاد از درگاه الهی آرزو می نمایم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان