پیام تبریک معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت شب یلدا

به گزارش روابط عمومی ، معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان شب باستانی یلدا را به اساتید، پرسنل و دانشجویان محترم تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است.

باسمه تعالی

تنها دقیقه ای شبی را به بلندترین شب سال مبدل می سازد یا به تعبیری دیگر دقیقه ای به شبی منزلت یلدا شدن بخشید . اینست معمای هستی ، اینست راز برتر شدن تنها به قدر دقیقه ای قدی قدمی و یاقدرو منزلتی حتی پنهانی.
یلدا؛ مژده دوباره رسیدن بهار را در طویل ترین شب زمین ندا می دهد. فرصت بخواهیم از عشق، از هستی، از خالق، فرصت بخواهیم که در تک تک آینه های زمین، تجربه های عزیز را ببینیم؛ که تک تک شب های عمر را در لباس خوش بختی به صبح برسانیم؛ که کوکب های اشاره گر  شب های جهان را قدر بدانیم و هر آنچه طلوع سپیده را تقدیس کنیم.
مختصر بگوییم در اوج شادی یاد غم دیگران باشیم و برای شادی دلشان از ته قلب خدا را صدا کنیم تا دلشان شاد شود حتی اندازه همان یک دقیقه که به شبی اینگونه منزلت داد.
شب باستانی یلدا بر شما اساتید، پرسنل و دانشجویان محترم مبارک باد.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی