پیام تبریک معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی به مناسبت هفته تکنولوژی جراحی

۱۴ نوامبر در تقویم پزشکی جهان به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است، این روز توسط انجمن تکنولوژیست های جراحی آمریکا در سال ۱۹۷۹ به ثبت رسید.

یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان تکنولوژی جراحی است.

درباره اهمیت این رشته حساس ، همین بس که شاغلان اتاق عمل در چرخه سلامت باید شناخته شوند ، به دلیل ظرافت های خاص حرفه ای تقویت کار گروهی در رشته اتاق عمل بسیار اهمیت دارد.

چه بسیار همکاران خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند.

اینجانب این روز را صمیمانه به تمام اساتید ، پرسنل و دانشجویان تکنولوژی جراحی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت روزافزون شان را مسألت دارد.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی