Home » Uncategorized » پیام تبریک سرپرست معاونت آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی – دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت گرامیداشت روز استاد

به گزارش روابط عمومی معاونت آمورشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر مریم عبدالهی، سرپرست معاون آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی – دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، در پیامی فرا رسیدن روز گرامیداشت مقام استاد را به اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

به نام خدا

۱۲ اردیبهشت سالروز بزرگداشت معلم شهید استاد مطهری، روزی حماسه آفرین است. در آیه شریفه «اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم.» خداوند متعال معلم بودن خود را بهترین و پیچیده ترین شاهکار خلقت پس از آفرینش نامیده است.

معلمی؛ مشق عشق و شیدایی و معلم عاشق شورانگیزی است، که با سرپنجه سحر گون خود، تاریکی خواب نادانی را به بیداری دانش مداری بدل می‌کند و این همان رسالت پیامبران و معصومین، در طول تاریخ بوده است.

آری در رسم معلمی و استادی، هر روز با آموزاندن همراه است و منش و طریقت معلمی را در هر لحظه، می توان از این دلسوختگان میدان مبارزه با جهل، مشعل داران خرد ورزی و ستارگان خدمت بی منت فراگرفت.

در پایان؛ با سپاس از همه بزرگ منشی و زحمات اساتید محترم، در ارتقا و شکوفایی دانشکده، بار دیگر این روز را به یکایک اعضای هیئت علمی و خانواده های محترمشان تبریک می گویم و امیدوارم اشراف و آگاهی عمیق اساتید با درایت، در درک شرایط موجود و تنگناهای اقتصادی، موجب افزایش مشارکت راهگشا و همت روزافزون آنان در یاری دانشگاه، استان وکشور عزیزمان برای پیمودن این مسیر دشوار باشد.

دکتر مریم عبدالهی

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات، و فرهنگی دانشجویی