پیام تبریک معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز دانشجو

طی پیامی معاونت آموزشی دانشکده دکتر زهرا کشتکاران فرا رسیدن روز دانشجو را به دانشجویان سخت کوش دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک گفت. بخشی از متن پیام…

۱۶آذر در تقویم افتخارات ایران اسلامی به نام روز دانشجو نام‌گذاری شده است روزی که اوج ایستادگی و فداکاری دانشجویانی است که با درک عمیق شرایط آن روز کشور برگ‌های زرینی را در تاریخ افتخارات این مرز و بوم آفریدند.
به روان پاک سه شهید راه ایستادگی و آزادگی که خون پاکشان بر زمین دانشگاه ریخت و آزادگی و مردانگی از آن رویید و جاودانه شد درود می‌فرستیم .
اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو را به دانشگاهیان ارجمند به ویژه دانشجویان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم دانشجویان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.