پیام تبریک معاون آموزشی،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی یوم الله ۲۲ بهمن را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر آنکه آن قوم خود به تغییر آن همت گمارند

بیست و دوم بهمن، یادآور حماسه و خاطره‌ی پیروزی گفتمان انقلاب اسلامی است که همچنان بر تارک تاریخ صدساله مبارزات ملت ایران می‌درخشد. ملت ما در عرصه های علمی پس از انقلاب اسلامی پیروز و سرفراز شد و در کنار این سرفرازی و پیروزی نام بلند ایران در بسیاری از عرصه های علمی در میان کشورهای پیشرفته قرار گرفت. در این مسیر و برای حفظ و حراست از مرز‌های همیشه جاویدان ایران اسلامی چه خون‌های پاکی که از فرزندان رشید این سرزمین ریخته نشد و چه رنج‌ها و خون دل‌هایی که پیر و جوان این دیار برای دفاع از کیان این مرز و بوم نخوردند. امروز جوانان غیرتمند کشورمان با تأسی از معمار کبیر انقلاب و رهبر فرزانه کشورمان در هر کجای این سرزمین کمر همت بسته اند تا ایران را به اوج اقتدار و شکوفایی برسانند.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن یوم الله ۲۲ بهمن ماه به اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشکده علوم پزشکی لارستان، از پیشگاه حضرت احدیت سعادتمندی و توفیقات روزافزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور خواستارم.

کتر زهرا کشتکاران

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی