Home » Uncategorized » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب، محصول تجربه های بشری و خلاقیت های ذهنی و آموخته های درازمدت انسان است. سهم کتاب در انتقال دانش ها گاهی به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است. پدید آوردن آثار علمی و فرهنگ مکتوب از توصیه های مهم اولیای دین است و به گسترش دانش کمک می کند و به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل های آینده ماندگار می شود. امام صادق (ع) به مفضّل بن عمر فرمودند: “دانش خود را بنویس و آن را در میان برادرانت منتشر ساز.”
فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به کلیه کاربران و تلاشگران حوزه کتاب، کتابخوانی و اطلاع رسانی و کتابداران پرتلاش دانشکده، اعضای محترم هئیت علمی، دانشجویان و کارمندان گرامی صمیمانه تبریک عرض می کنم و توفیق روزافزون شما عزیزان را از خداوند منان مسئلت دارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی