پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت دوازدهمین اختر آسمان امامت و ولایت ، منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی موعود (عج) را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

“نیمه شعبان” ولادت سراسر نور و پاکی، حضرت مهدی موعود(عج) و نقطه عطف اعیاد شعبانیه و پیام آور ظهور حضرت مهر و دوستی است که روزی با طلوع خود گرمابخش جهان و امید مستضعفان خواهدبود.

” نیمه شعبان ” فرخنده ترین روز خلقت است. روزی که دیده گان جهانیان به جمال رعنای زیباترین صدف گوهر آفرینش روشن می شود. سلام‌ بر مهدی موعود خورشید جان ها و امید انسان ها، ، که با آمدنش امید به برپایی عدل و داد در دل و جان شیفتگان عدالت، حیاتی دوباره خواهد یافت.

اینجانب فرا رسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت، عدل گستر گیتی، امام المبین، حجت‌الله علی العالمین حضرت حجت بن الحسن العسکری ارواح العالمین له الفداء را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی( ، را به کلیه مردم شریف، دانشجویان، اساتید و همکاران گرامی تبریک عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی

دانشکده علوم پزشکی لارستان