پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی به مناسبت سعید عید فطر

پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی به مناسبت عید فطر دکتر زهرا کشتکاران در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را را تبریک گفت.

متن پیام صادره به این شرح است:

فصل معنویت و بهار رمضان با فرا رسیدن عید سعید فطربه اوج می رسد، آنگاه که جان های مشتاق با طنین الغوث الغوث لیالی قدر، مسیر تقرب به معبود را می یابند و با وزش نسیم رحمت و مغفرت غرق در شکوفه های استجابت می شوند.

بر خود لازم می دانم حلول عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه مسلمانان در سراسر جهان و علی الخصوص کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک عرض نموده و استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدلی با بندگان پروردگار را مسئلت نمایم.