پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی جدید رادانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک گفت.

متن پیام تبریک به شرح ذیل می باشد:

“بسمه تعالی”

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُون

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

خدای را شاکریم که دیگر بار توفیق ورود به فصل مهرِ دانش و فرزانگی را یافتیم. تقارنِ بهار دانش و تعلیم و تربیت با هفته دفاع مقدس را به فال نیک می‌گیریم و خاطره شجاعت و فداکاریِ فرزندان غیور و عزتمند ایران زمین را پاس می‌داریم.

همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشکده بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

اکنون که در آستانه سال تحصیلی جدید و ماه مهر، ماه شکفتن ، ماه مهربانی و مهرورزی و انس با علم، دانش، عالمان و اساتید دانش گستر قرار گرفته ایم، آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس، دانشگاه، فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی را به همه همکاران پرتلاش عضو هیات علمی،کارمندان و دانشجویان عزیز، به ویژه دانشجویان جدیدی که با موفقیت در آزمون سراسری به جمع ما پیوسته اند  صمیمانه تبریک و تهنیت می گویم .

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی