پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر زهرا کشتکاران در پیامی روز  جهانی ماما را به همکاران و اساتید این دانشکده تبریک گفت.  متن پیام وی به شرح ذیل می باشد.

هر کس فردی را زنده کند و به جامعه پرتلاش انسان برگرداند مثل این است که همه مردم را زنده کرده است.
                                                         “آیه شریفه ۳۲ مائده”

اضطراب هر مادری با نگاه های دوست داشتنی تان آرام میگیرد و آمدن عزیزترین موجود زندگی را نوید می بخشید.

” تو سبزپوشی که میوه زندگی انسان ها با دستان توانمند تو به جمع انسانیت می پیوندد و دست نوازشت قبل از دستان مادر نوازشگر پاک ترین روح انسانی است آری انسان در دستان تو به دنیا می آید تا خلیفه خدا در روی زمین گردد.

جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک، مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند. این روز فرصتی است برای تقدیر از این قشر صبور و ایثارگر که پیام آور شادی و مبشر میلاد شکوفه های زندگی برای والدین می باشند و دانش و عشق این عزیزان تضمین کننده سلامت مادران و کودکان و در نهایت خانواده هاست و کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران و کودکان در جامعه ما رابطه ای مستقیم با خدمات ارزنده این قشر کوشا دارد .

۱۵ اردیبهشت روز جهانی ماما را به تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند را به اساتید معزز ، همکاران ارزشمند تبریک و تهنیت عرض نموده و درود و سپاس شایسته نثار این عزیزان باد که با تحمل لحظه های دشوار، گرمی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می کنند. توفیق و تعالی روز افزون این عزیزان را در تمامی مراحل زندگی از خداوند منان خواستارم .

معاونت آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی