پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیامی شهادت استاد بسیجی شهید دکتر چمران و روز بسیج اساتید را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

بسیج لشگر مخلص خداست. امام خمینی (ره)

بسیج یک جریان ریشه دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله های افتخار، آخرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار موثر خود را ایفا نموده است.
حیثیت امروز نظام تا حد زیادی مدیون بسیج و حضور همه جانبه مردم در آن بوده است. حتی شکلگیری حکومت جهان اسلام با بسیج همه جانبه و فراگیر در جهان میسر خواهد بود به فرموده امام راحل این امر شدنی است و باید به دنبال تحقق یافتن آن بود.مقام معظم رهبری، بسیج را رمز پایداری و ماندگاری و عزت ملی نامیده و حضور بسیج در همه صحنه ها و عرصه هایی که انقلاب اسلامی به آن نیازمند است را کلید طلایی حل مشکلات کشور نامیدندو همواره با توصیفی کم نظیر از این نهاد مقدس حمایت و بر تقویت بسیج پافشاری فرموده اند « فرهنگ بسیجی، فرهنگ معنویت است، فرهنگ شجاعت است، فرهنگ غیرت است، فرهنگ استقلال و آزادگی است. فرهنگ اسیر خواستهای حقیر نشدن است، خواستهای زندگی برای همه مهم است، اما آنچه مهمتر است آرمانها است، ارزشها، هدف است» آنها را باید مقدم داشت.
شهید دکتر مصطفی چمران نمونه واقعی از یک شخصیت علمی بسیجی با افکاری انقلابی بود که فرهنگ فداکاری و ایثار را به فعلیت رساند. او به این یقین رسیده بود که بسیج به عنوان پشتوانه و ذخیره اسلام ناب محمدی (ص) باید به عنوان درختی تناور در این کشور ریشه دوانیده تا دلاور مردان و زنان بسیجی در همه جبهه های انقلاب از تفکرات آینده ساز امام خمینی( قدس سره) حفاظت نمایند و به این باور رسیده بود که بسیج حرکتی برآمده از هویت و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی و نمونه عالی درک معنوی و غیرت ملت ایران برای دفاع از شرف و عزت این سرزمین می باشد.
امیدوارم جامعه بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به تأسی از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت اله خامنه‌ای با شعار دولت ملت همدلی و همزبانی در جهت منویات معظم له و سیاست‌های دولت تدبیر و امید در جهت ارتقاء شاخص‌های رشد علمی و توسعه فناوری کشور به منظور دستیابی به جایگاه اول اقتصادی علمی و فناوری منطقه نقش موثری ایفا نماید.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی