پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز ملی اهداء عضو

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیامی روز ملی اهداء عضو را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

“ومن أحیاها فکانما احیا لناس جمیعا “
و هرکس نفسی را حیات بخشد ( از مرگ نجات دهد ) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است …(آیه ۳۲ سوره مائده)

” آنان که آفتاب را به زندگی دیگران هدیه می کنند ، خود نمی توانند از آن بی بهره باشند “روز ملی اهداء عضو  ” یادآور لحظات سخت تصمیم گیری خانواده ها، برای بخشش لذت در کنار هم باقی ماندن خانواده ای است که به زودی عزیزشان را برای همیشه از دست خواهند داد یا پذیرش قابل بازگشت نبودن زندگی و مرگ تلخ عزیزشان است و یادآور لحظه ماندگار گذشت و ایثار و بخشش خانواده های بزرگوار اهدا کننده عضو می باشد.

دین مبین اسلام، اهمیت فوق العاده ای برای نجات جان انسان ها قائل شده و بر همین اساس موضوع اهدا عضو در کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی، نیازمند فرهنگ‌سازی مضاعف است که در این زمینه رسانه های اجتماعی نقش بسیار حساس و ارزنده ای را در راستای تحقق این مهم بر عهده دارند.

وی در ادامه بیان داشت: فرهنگ سازی اهدای عضو، یکی از فعالیت های ارزشمندی است که در راستای نجات جان انسان ها انجام می شود و ۲۲ ژوئن با هدف نهادینه شدن این فرهنگ به نام روز اهدای عضو – اهدای زندگی نام گذاری شده است . با آرزوی روزی که بیماران نیازمند به پیوند عضو به علت نبود عضو پیوندی ما را ترک نکنند.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی