پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دکتر زهرا کشتکاران در پیامی میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»

میلاد اختر فروزان آسمان اهل بیت علیهم السلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها فرصتی مغتنم برای تعظیم به این بانوی بزرگوار و تکریم دختران پاک سرشت میهن مهربانی ها است.

ولادت حضرت معصومه(س) یادآور تحول آفرینی و عزم و قاطعیت بانوان والامقام جهان اسلام در حمایت از جایگاه دین و ایفای نقشی ماندگار در صیانت از آرمانها و ارزشهای دینی است. این ایام فرخنده که شمیم رضوی فضای معنوی جامعه را معطر می کند فرصت نابی برای ترویج سیره و فرهنگ اهل بیت(ع) و الگو گرفتن از منش این بزرگواران است.

دهه کرامت ایام مبارک و پر برکتی است که عطر شمیم رضوی در فضای کشور طنین انداز خواهد شد و به واسطه میلاد انوار الهی فرصت نابی برای رواج سیره و فرهنگ اهل بیت (ع) فراهم خواهد شد.

فرارسیدن ولادت با سعادت مظهر قداست، عصمت، کرامت و حیا و مهربانی، حضرت معصومه “سلام الله علیها” روز دختر و آغاز دهه کرامت را به همه دختران نجیب و پاکدامن این مرز و بوم خصوصا دانشجویان، اساتید، و کارکنان دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک عرض نموده و امیدوارم خداوند عزیز توفیق کسب معرفت اهل بیت (ع) و بهره مندی از شفاعت این گوهرهای ارزشمند هدایت را به همه ما عنایت فرماید.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی