پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده به مناسبت فرا رسیدن سال نو

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی به مناسبت عید نوروز و آغاز فصل بهار؛ این عید باستانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، متن کامل این پیام تبریک بدین شرح است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

به نام آفریننده زیباییها

بار دیگر نوروز با تمام زیباییهایش فرا می رسد. ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.

عید نوروز،پرتوی دلربا و چهره ای زیبا از آفرینش است که پیش از آمدنش،انبوه انسانها را به تلاش و کوشش دعوت می نماید.خداوند رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغازی دوباره جلوه گر سازد تا یادمان باشد که هستیم.

در آغاز سال نو و با فراسیدن نوروز باستانی از پیشگاه خداوند متعال، آن تغییر دهنده دل‌ها و نظرها ، آن گرداننده شب و روز، آن دگرگون کننده روزگار و حال‌ها ،تغییر یافتن حالمان به بهترین حال را مسئلت داشته، فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۸و سال جدید را به همه شما دانشگاهیان و بویژه به استادان ،کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک عرض می‌کنم و از درگاه کبریایی‌اش برای همگان موفقیت ،شادکامی و آنچه خیر و نیکی است در سالی که پیشروست و در همه ایام خواستارم.

در ابتدای سال جدید شایسته است صمیمانه از زحمات ارزشمند شما همکاران گرانقدر، دانشجویان عزیز، خیرین و همه کسانی که  قدمی در راه آبادانی دانشکده و سرافرازی کشور عزیزمان ایران برداشته اند ، قدردانی نمایم.